Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SURVIVAL -TAPAHTUMAT

Summer Survival 

CKM Finland järjesti ensimmäisen selviytymisharjoituksen elokuussa 2015. Ajatuksena oli yhdistää itsepuolustus pienimuotoiseen selviytymisharjoitteluun luonnossa. Tältä pohjalta luotiin ensimmäinen "Summer Survival" -harjoitus. Ohjelmassa oli aamupäivällä fyysistä harjoittelua ja sairaanhoitajan pitämä ensiapukoulutus. Tämän jälkeen toiminta jatkui pienimuotoisella suunnistamisella, patikoinnilla ja uimisella. Tapahtuma kesti yhteensä noin 9 tuntia. Kaikki osallistujat suorittivat harjoituksen loppuun asti. Siitä myönnettiin CKM Finlandin todistus.

Summer Survival 2016 olikin sitten jo fyysisesti erittäin vaativa. Tapahtuma kesti yhteensä 24 tuntia. Maasto oli vaikeakulkuista ja patikointia tuli osallistujille yhteensä yli 40 kilometriä. Mukana oli myös paljon erilaisia toimintarasteja sekä fyysistä harjoittelua. 

Summer Survival 2016 ja 1. tehtävärastiSummer Survival 2016 ja 1. tehtävärasti

Tilauksesta niitä voidaan järjestää myös pienryhmille tai yrityksille. Tyypillisesti Summer Survival tapahtumiin kuuluu

  • Kuntoharjoittelua
  • Itsepuolustusta realistisesti
  • Ensiapukoulutusta 
  • Selviytymisharjoittelua ja koulutusta
  • Pidempi vaellus harjoituksineen ja tehtävineen
  • Tilaisuuden päätös ja todistusten jako

Harjoituksista voi kysyä osoitteesta info(at)ckmfinland.fi. Summer Survival 2015 kuvat. Summer Survival 2016 kuvat. Summer Survival 2017 kuvat

 

Winter Survival

Ensimmäinen selviytymisharjoitus talvella järjestettiin helmikuussa 2016. Winter Survival-harjoitusten konsepti on muuten sama kuin kesällä, mutta olosuhteet ovat hieman vaativammat. Talvella keskitymme erityisesti lämpimänä pysymiseen, tulen ja suojan tekemiseen ja ravinnon hankkimiseen. Nämä kolme tärkeintä perusasiaa asettavat kuitenkin talvella omat haasteensa. Ensimmäisessä tapahtumassamme oli mukana myös pieni kunto-ja itsepuolustusosuus sisätiloissa. Ulkona patikoitiin ja suunnistettiin suorituspaikoille pienissä ryhmissä. Ensimmäisen Winter Survival-harjoituksen aikana oli pakkasta tilanteeseen sopivat vajaat -20 astetta. 

Winter Survival järjestetään enintään kerran vuodessa, yleensä joskus helmikuun alkupuolella. Tarkemmat tiedot harjoituksista löytyvät noin pari kuukautta etukäteen sivulta "Tulevat tapahtumat". Järjestämme myös Winter Survival tapahtumia tilauksesta. Lisää tietoa: info(at)ckmfinland.fi. Kaikki ensimmäisen Winter Survival tapahtumat kuvat

Lohi kypsymässä Winter Survival 2016 harjoituksessaLohi kypsymässä Winter Survival 2016 harjoituksessa