Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CKM Finlandin tulevat kurssit 2018 

Combat krav magan peruskurssi alkaa tammikuussa 2019

CKM Finland järjestää jälleen combat krav magan peruskurssin Lempäälässä talvella 2019. Harjoitukset keskiviikkoisin ja lauantaisin. Kurssi alkaa tammikuun alussa. Kurssista on tapahtumasivu Facebookissa. Lisää tietoa kurssista saa Vesalta numerosta 0504820745 tai osoitteesta info(at)ckmfinland.fi

Jani & Katariina 2018Jani & Katariina 2018

Muut uutiset

Jasmine suoritti Samics krav maga konsept koulutuksen Itävallassa marraskuussa 2018

CKM Finlandin ohjaajista Jasmine suoritti Samics krav maga concept koulutuksen Itävallassa. 

  

Toomas Kroon CKM Finlandin uusi ohjaaja

Syyskuun alussa CKM Finlandin uutena ohjaajana aloittaa Toomas Kroon. Toomas on ollut mukana CKM Finlandin toiminnassa jo monta vuotta. Alusta asti Toomas on ollut jokaisella kaudella yksi aktiivisimmasta jäsenistämme. Yleensä se kaikista aktiivisin. Toomas on valittu myös vuoden jäseneksi ja hän on yleisesti tunnettu kaikin puolin ystävällisenä herrasmiehenä. Luonteeltaan Toomas on periksiantamaton ja tarvittaessa äärimmäisen kova sekä kestävä. Kuitenkin hyvin rauhallinen ja harkitseva. Tämä on loistava yhdistelmä ohjaajalle. Toomas n myös suorittanut commando krav magan 3. tason ja combat krav magan 5. tason.

Syyskauden 2018 aloitus lauantaina 1.9.2018

Uusi peruskurssi alkaa Lempäälässä lauantaina syyskuun 1. päivä. Samana päivänä alkavat jatkoryhmän harjoitukset tasoille 2-5. Harjoitukset tuttuun tapaan Lempäälässä keskiviikkoisin ja lauantaisin.